O nama

MIT DOO firma predstavlja novu energiju i visoki kvalitet od projektovanja do implementacije. Doživljavajući svaki projekat kao jedinstven i tražeći nova rešenja kao stalni izazov za kreiranje, pravimo profesionane kuhinje i barski deo sa rashladnim vitrinama čija je funkcionalnost, optimizacija i izgled prilagođen potrebama i željama klijenta.

Posvećenost poslu, vrhunski kvalitet, praćenje inovacija na svetskom tržištu i imlementacija, ispoštovanost rokova, zadovoljni klijenti su smer u kom mi idemo.

Evropski standard i svetski kvalitet naše opreme, projektovanja i implementacije u Vašem restoranu, poslastičarnici, pekari, kafe baru, mesari, cake shop-u i drugim ugostiteljskim objektima, vode naš tim da ostvari ciljeve iznad očekivanih. Profesionalnost u poslu i jedinstvenim projektima preduslov je svake uspešne saradnje.

MIT DOO svojim klijentima nudi visok nivo usluga i opreme koje su potrebne za kvalitetan, efikasan i rentabilan završetak projekta, postprodajni deo, servisiranje i konsalting u svakom momentu.

Iskustvom i idejama iz brojnih realizovanih projekata inženjeri Diamond Eu i Es system K će Vašim željama pristupiti sa mogućnošću rešenja koje je i mnogo više od očekivanog. 

Ugostiteljska oprema koja se koristi u velikoj meri utiče na kvalitet poslovanja i funkcionisanja.

Naši klijenti su naši profesionalni parteneri sa kojima zajedno rastemo i razvijamo se, usavršavajući svakodnevno kvalitet usluge. 

Projektovanje podrazumeva izradu projekata po zakonskim regulativama i HACCP standardima:

- Analiza postojećeg stanja objekta i potreba kupaca

- Izrada tehnoloških rešenja 

- Izrada 3D modela

- Izrada projekta dovoda i odvoda vode

- Izrada projekata mikrolokacije 

- Consulting – savetujemo Vas u pogledu mogućih i najboljih rešenja opremanja kuhinje i najadekvatije opreme

- Postprodajna edukacija osoblja

- Servis- Za ugostiteljsku opremu obezbeđujemo servis u garantnom i vangarantnom roku u veoma kratkom vremenskom razdoblju

Naša filozofija je olakšati rad u kuhinji sa povećanom produktivnošću, uz što niže cene. 

Oprema Diamond® se kupuje na tržištu Crne Gore već 20 godina, od ove godine smo počeli i u Srbiji da zastupamo i distribuiramo, montiramo i servisiramo besprekorno dokazan kvalitet o kome Vam mogu potvrditi brojni klijenti.

Ako želite da budete deo ove poslovne porodice bićemo srećni da zajedno napravimo idealno rešenje za Vas.

 Vaš profesionalni partner!